Соопштенија

Рестриктивни мерки од 06.04. до 20.04.2021

Почнувајќи од 6 април 2021 година (вторник) до 20 април 2021 година (вторник), Конгресната сала и Фитнес центарот нема да работат...

Спроведување на имунизација во А1 Арена

Во тек е имунизацијата на населението против Ковид-19 во А1 Арената во СЦ Борис Трајковски

А1 Лизгалиште - Денеска и официјално завршува сезоната 2020-2021

Денеска и официјално завршува сезоната 2020/2021 на А1 Лизгалиштето.

Одбележување на 17-ет годишнината од загинувањето на претседателот Борис Трајковски

Денес, 26.02.2021 година се навршуваат 17-ет години од смртта на преседателот Борис Трајковски...

А1 Лизгалиштето започна со работа

А1 Лизгалиштето започна со работа, повелете Ве очекуваме

 • homepage-footer-01.jpg
 • homepage-footer-02.jpg
 • homepage-footer-03.jpg
 • homepage-footer-04.jpg
 • homepage-footer-05.jpg
 • homepage-footer-06.jpg
 • homepage-footer-07.jpg
 • homepage-footer-08.jpg
 • homepage-footer-09.jpg
 • homepage-footer-10.jpg
 • homepage-footer-11.jpg
 • homepage-footer-12.jpg
 • homepage-footer-13.jpg
 • homepage-footer-15.jpg

Политика за колачиња

Локација

Арена Борис Трајковски

Булевар 8ми Септември бр.13
1000 Скопје, Република Северна Македонија

тел: +389 076 361-185; 071 318-966
email: info@scboristrajkovski.gov.mk