Известување за работно време на Пинг-понг центарот

08.07.2022 година

ИЗВЕСТУВАЊЕ

ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ,
ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА ПОРАДИ ОДРЖУВАЊЕ НА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО КОШАРКА ПОД 20 ГОДИНИ ВО ЖЕНСКА КОНКУРЕНЦИЈА, ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО КОШАРКА ПОД 16 ГОДИНИ ВО МАШКА КОНКУРЕНЦИЈА, ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО ОДБОЈКА ПОД 19 ГОДИНИ ВО ЖЕНСКА КОНКУРЕНЦИЈА И МЕЃУНАРОДЕН ТУРНИР ВО ПИНГ ПОНГ,
ПИНГ ПОНГ ЦЕНТАРОТ НЕМА ДА РАБОТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08.07.2022 ГОДИНА ДО 11.09.2022 ГОДИНА.


Печати