Кугланата започува со работа за родендени

Почитувани родители и драги дечиња,

Кугланата започнува со работа за роденденски забави. Повторно започнуваме со дружба, забава и прослава на Вашите родендени, со почитување на усвоениот протокол за работа бидејќи ЗДРАВЈЕТО Е ПРЕД СЕ!
Побрзајте закажете го Вашиот термин!

Ве очекуваме!
Информации и резервации на телефон 078/361-632

Ваш,
СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ


Печати