Деловен простор во комплексот на СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ

Почитувани,

Ве информираме за слободен деловен простор во А1 Арена во комплексот на Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ во Скопје. Фотографии од деловните простории можете да погледнете во папките во прилог на оваа информација.

Деловен простор 1:

  • локал кафе ресторан 22 запад
  • површина 275,58 м2 приземје
  • катастарска парцела 566/4
  • имотен лист 47329


Деловен простор 2:

  • локал 13,16,17,18 и 19
  • површина 264,32 м2 кат 2
  • катастарска парцела 566/4
  • имотен лист 47329

Телефон за контакт: 076/361-176


Печати