Известување - Фитнес центар

Почитувани корисници,

Ве известуваме дека следните термини се резервирани и истите нема да бидат достапни за рекреативно користење на Фитнес Центарот:

Понеделник, среда и петок
од 07:00 до 08:00 часот

Вторник и четврток
од 10:00 до 11:30 часот


Печати