Аква паркот оваа сезона останува затворен

Почитувани,

Ве известуваме дека и покрај нашата голема желба и разгледување на сите можности за работа на Аква паркот во соработка со Комисијата за заразни болести, со оглед на моменталната состојба со корона вирусот, а со цел превенција од понатамошно ширење на истиот, донесена е одлука Аква паркот оваа сезона да не се отвори.

Останете во добро здравје, се гледаме наредната година.

 

Ваш,
СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ


Печати