Од 14.07.2020 год. достапни се термини за рекреација во А1 Базенот

Почитувани корисници,

Ве известуваме дека од утре 14.07.2020 година базенот може да се користи за рекреација во следните термини:

Понеделник – Сабота:

07:00 - 08:00
13:00 - 14:00
21:30 - 22:30


Недела:

07:00 - 08:00
13:00 - 15:00
15:30 - 17:30
18:00 - 20:00
20:30 - 22:30


Бројот на посетители во еден термин е ограничен, воедно по секој завршен термин се врши дезинфекција и чистење и од тие причини потребно е да го закажете вашиот термин за посета на телефон: 076/361-171

  • При влез во базен е задолжително пополнување на анкетен прашалник.
  • Прашалникот можете да го симнете од оваа објава, да го пополните и да го приложите веќе пополнет при влез во базенот.


Ваш,
СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ


Печати