Кој капацитет најмногу Ви се допаѓа

Developed in conjunction with Ext-Joom.comlogoscbt

Спортски Центар Борис Трајковски
8 години успех во развојот на македонската култура и спорт
Клик за e-book
U-Recken
11.02.2017 - Почеток: 23:00ч.
Металург-Горење
21.02.2017 - Почеток:17:45
КК Соколи - Тиват Теодо
22.02.2017 - Почеток:19:00
Paco Osuna
25.02.2017 - Почеток: 22:30
Oliver & Gibonni
4 Март
Цеца
25.03.2017 - Почеток: 21:00
Школа за Хокеј

Школа за Хокеј

Јазични курсеви за деца и возрасни

Јазични курсеви за деца и возрасни

Школа за Tенис

Школа за Tенис

Пливачка Школа

Пливачка Школа

Школа за Ритмичка Гимнастика

Школа за Ритмичка Гимнастика

Школа за Бокс и Кик-Бокс

Школа за Бокс и Кик-Бокс

Школа за Уметничко лизгање

Школа за Уметничко лизгање