Кој капацитет најмногу Ви се допаѓа

Developed in conjunction with Ext-Joom.comlogoscbt

Од адреса:

Користете ја оваа форма за да ни пратите порака

 

Друштво за изградба, управување и издавање на повеќенаменска сала БОРИС ТРАЈКОВСКИ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Адреса: Булевар 8ми Септември бр. 13
1000 Скопје 
Македонија 

Тел: +389 2 30 89 661 
Факс: +389 2 30 89 667 
Е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Одговорно лице за посредување при остварувањето на правото на слободен пристап до инфорациите од јавен карактер

Роберта Теова
раководител на сектор за правни и општи работи
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Тел. 02 30 89 664