Соопштенија

А1 Лизгалиштето започна со работа

А1 Лизгалиштето започна со работа, повелете Ве очекуваме

Кугланата започува со работа за родендени

Повторно започнуваме со дружба, забава и прослава на Вашите родендени

Деловен простор во комплексот на СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ

Ве информираме за слободен деловен простор во А1 Арена во комплексот на Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ во Скопје.

Известување - Фитнес центар

Следните термини нема да бидат достапни за рекреативно користење...

Аква паркот оваа сезона останува затворен

Донесена е одлука Аква паркот оваа сезона да не се отвори...

 • home-page-footer-01.jpg
 • home-page-footer-02.jpg
 • home-page-footer-03.jpg
 • home-page-footer-04.jpg
 • home-page-footer-05.jpg
 • home-page-footer-06.jpg
 • home-page-footer-07.jpg
 • home-page-footer-08.jpg
 • home-page-footer-09.jpg
 • home-page-footer-10.jpg
 • home-page-footer-11.jpg
 • home-page-footer-12.jpg
 • home-page-footer-13.jpg
 • home-page-footer-15.jpg

Локација

А1 Арена Борис Трајковски

Булевар 8ми Септември бр.13
1000 Скопје, Република Северна Македонија

тел: +389 076 361-185; 071 318-966
email: info@scboristrajkovski.gov.mk