Одбележување на 14-ет годишнината од смртта на претседателот Борис Трајковски

Денес, 26.02.2018 година се навршуваат 14-ет години од смртта на преседателот Борис Трајковскикој загина во авионска несреќа кај Ротимље во близина на Мостар.

По тој повод денес на бистата „Борис Трајковски“ која се наоѓа на платото пред најголемиот спортски комплекс во нашата држава, кој воедно го носи неговото име, беше одадена почит и положено спомен цвеќе од страна на вработените и директорот на Спортскиот Центар Александар Петровски.

Спортски Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ

 


Печати