Мултифункционална арена - vip АРЕНА

  Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ продолжува да ја збогатува разновидноста на својата понуда и услугите кои што ги нуди. 
Големата арена која преставува спортски храм на нашите најуспешни спортски екипи, место каде што се одржуваат најдобрите концерти, културни манифестации, митинзи и сл. овој пат во ново руво и нова улога, како домаќин на меѓународен саем со над 70 изложувачи од Македонија и странство. 
Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ и во иднина ќе биде отворен за нови и интересни проекти.

Погледнете дел од атмосферата преку виртуелна прошетка:

https://goo.gl/Auhyzp


Печати