A1 Лизгалиште - Нова сезона

Во сабота 20.11.2021 година започнува новата сезона на “А1 ЛИЗГАЛИШТЕТО”. Избегнете ги гужвите во затворен простор и дојдете на единственото место за забава и релаксација на мраз за целото семејство. Подгответе се за нови зимски лудории.

lizgaliste
otv liz 03


Ве очекуваме!

Ваш,
СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ


Печати