Изнајми велосипед

Отворена нова сезона на „ИЗНАЈМИ ВЕЛОСИПЕД - АЈДЕ ДА ВОЗИМЕ ЗАЕДНО„. Сите оние кои што сакаат да ја користат услугата имаат можност да го сторат тоа секој работен ден од понеделник до сабота со работно време од 07:00 до 22:00 часот и недела со работно време од 17:00 до 21:00 часот.

Цената изнесува 50,00 денари за секој започнат час, почнувајќи од моментот на изнајмувањето на велосипедот. За информации и изнајмување обратете се во Vip ФИТНЕС ЦЕНТАРОТ во рамките на Спортскиот Центар БOРИС ТРАЈКОВСКИ.

bike-clipart

 

Ваш,
Спортски Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ

 


Печати