Настани

Andre Rieu

23/11/2022

Women's EHF Euro 2022

04-20 Ноември 2022

Alpla - Р.К. Бутел

04/10/2022

18:45ч

Македонија - Норвешка

Прв натпревар 29/09/2022

Втор натпревар 01/10/2022

 • homepage-footer-01.jpg
 • homepage-footer-02.jpg
 • homepage-footer-03.jpg
 • homepage-footer-04.jpg
 • homepage-footer-05.jpg
 • homepage-footer-06.jpg
 • homepage-footer-07.jpg
 • homepage-footer-08.jpg
 • homepage-footer-09.jpg
 • homepage-footer-10.jpg
 • homepage-footer-11.jpg
 • homepage-footer-12.jpg
 • homepage-footer-13.jpg
 • homepage-footer-15.jpg

Политика за колачиња

Локација

Арена Борис Трајковски

Булевар 8ми Септември бр.13
1000 Скопје, Република Северна Македонија

тел: +389 076 361-185; 071 318-966
email: info@scboristrajkovski.gov.mk