Отварање на сауна во Vip Базен

Почитувани,
Ни претставува задоволство да Ве информираме дека од понеделник 29.01.2018 година ќе започне со работа новата сауна во Vip Базенот.

Сауната е еден од најпознатите начини за релаксација, но и вид за одржување и прочистување на организмот, елиминирање на токсини, ослободување од стрес, согорување на калории, зајакнување на имунитетот.

Сауната во Vip Базенот ќе биде достапна за сите посетители со пристапни цени за користење и тоа:

1.jpg 2.jpg 3.jpg

4.jpg 4А.jpg 5.jpg

6.jpg 7.jpg

Сауната навистина прави да се чувствувате подобро, да изгледате подобро и да спиете подобро, повеле Ве очекуваме.

Ваш,
СПОРТСКИ ЦЕНТАР БОРИС ТРАЈКОВСКИ

Печати