Одбележување на 14-ет годишнината од смртта на претседателот Борис Трајковски

Денес, 26.02.2018 година се навршуваат 14-ет години од смртта на преседателот Борис Трајковскикој загина во авионска несреќа кај Ротимље во близина на Мостар.

По тој повод денес на бистата „Борис Трајковски“ која се наоѓа на платото пред најголемиот спортски комплекс во нашата држава, кој воедно го носи неговото име, беше одадена почит и положено спомен цвеќе од страна на вработените и директорот на Спортскиот Центар Александар Петровски.

Спортски Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ

 

01.jpg 02.jpg 03.jpg

04.jpg 05.jpg 06.jpg

07.jpg 08.jpg 09.jpg

Печати