sl7

Сала за боречки вештини

Во склоп на базенот функционира и сала за бокс која е опремена со боксерски ринг и две професионални боксерски вреќи со што нуди услови за одржување на тренизни од сферата на боречките спортови. Салата за бокс е опремена и со соодветни гардероби како и туш кабини.