Сала за боречки вештини

Во состав на базенот на Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ е проектиран и клуб за бокс кој служи за реализација на тренинзи на боксерските клубови во организација на СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ и Боксерската федерација на Република Македонија. Тренер на боксерскиот клуб е Бобан Блажевски.

Вчитување...
Open images thumbnails
Кликнете за следна слика