Соопштенија

Реновирање и поставување на нов семафор

Во изминатиов период интензивно се работи на подобрување на услугите во сите објекти во Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ.

Vip АКВА ПАРК - Забава за сите генерации

Најдоброто место за разладување покрај вода, вистинска забава, супер опуштена атмосфера и спас од горештините...

Известување за намалена цена за ладење или греење во VIP Арената

Со надеж дека намалената цена за затоплување или ладење на Vip Арената ќе значи поголема достапност за користење на овие услуги од страна на нашите клиенти-корисници

Нов професионален простор за ПИНГ-ПОНГ

Ви претставуваме нова содржина, нов простор во Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ за сите љубители на пинг-понгот

ЕНТЕРФЕСТ

Од 29.08 до 02.09 2018 година, на две сцени, надвор и внатре во Спортскиот Центар Борис Трајковски

Изнајми велосипед

Отворена нова сезона на „ИЗНАЈМИ ВЕЛОСИПЕД - АЈДЕ ДА ВОЗИМЕ ЗАЕДНО„