Соопштенија

44-ти Саем на мебел

Од 09.10 до 14.10. 2018 година во СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ се одржува 44-от Саем на мебел

Најава на Европската недела на спортот

Европска недела на спортот во Македонија / European Week of Sport Macedonia
Организаторите ја најавија Европската недела на спортот и ги поканија граѓаните да земат учество во активностите што следуваат! #BeActive

Монтиран висечкиот семафор во vip АРЕНА

Големата сала во СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ со нов изглед, поставен е модернизиран висечки семафор по светски стандарди за сите спортови.

Реновирање и поставување на нов семафор

Во изминатиов период интензивно се работи на подобрување на услугите во сите објекти во Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ.

Vip АКВА ПАРК - Забава за сите генерации

Најдоброто место за разладување покрај вода, вистинска забава, супер опуштена атмосфера и спас од горештините...

Известување за намалена цена за ладење или греење во VIP Арената

Со надеж дека намалената цена за затоплување или ладење на Vip Арената ќе значи поголема достапност за користење на овие услуги од страна на нашите клиенти-корисници

 • home-page-footer-01.jpg
 • home-page-footer-02.jpg
 • home-page-footer-03.jpg
 • home-page-footer-04.jpg
 • home-page-footer-05.jpg
 • home-page-footer-06.jpg
 • home-page-footer-07.jpg
 • home-page-footer-08.jpg
 • home-page-footer-09.jpg
 • home-page-footer-10.jpg
 • home-page-footer-11.jpg
 • home-page-footer-12.jpg
 • home-page-footer-13.jpg
 • home-page-footer-15.jpg

Локација

А1 Арена Борис Трајковски

Булевар 8ми Септември бр.13
1000 Скопје, Република Северна Македонија

тел: +389 076 361-185; 071 318-966
email: info@scboristrajkovski.gov.mk