Which facility do you like

Developed in conjunction with Ext-Joom.comlogoscbt

Спортски Центар Борис Трајковски
8 години успех во развојот на македонската култура и спорт
Клик за e-book
Lord of the Dance
11.04.2018
Азис
21 Април 2018
Tropico
28.04.2018
Amar Gile
11 Мај 2018
Ѓорѓе Балашевиќ
19.05.2018

a

Hockey school

Hockey school

Tennis school

Tennis school

Swimming school

Swimming school

Rhythmic gymnastics school

Rhythmic gymnastics school

Box and kickboxing school

Box and kickboxing school

Figure skating school

Figure skating school