Which facility do you like

Developed in conjunction with Ext-Joom.comlogoscbt

Announcements

Проектот „Спортот и семејните вредности“ чија основната намена е да се промовира спортот преку семејните вредности и да се стимулираат граѓаните преку спортот и спортските активности да се дружат повеќе меѓусебно, ќе се одржи в недела во СЦ „Борис Трајковски“.

Read more...

Најчесто во светските спортски центри кои што се наменети за врвни спортски натпревари, ретко кој од обичните луѓе може да си дозволи и воопшто да спортува на истиот терен и во истата сала каде што играат неговите омилени играчи и идоли.

Read more...

Skopje (30.09.2015) There’s no better sport for keeping the body fit, for psychological growth and leading a healthy lifestyle and according to the world’s top notch professionals there is no better one for the human health.

Read more...

As we are slowly saying goodbye to the summer, marked by another amazing working season of the Aqua Park, SC “Boris Trajkovski” is approaching the autumn by implementing many new activities at the pleasures of all our citizens.

Read more...

Во чест на успехот кој го постигна на Светското првенство за глуви односно сребрен медал во дисциплината 1500 метри слободно, беше организиран пречек за нашиот Андреј Стојановски.

Read more...