Which facility do you like

Developed in conjunction with Ext-Joom.comlogoscbt

Почитувани,

Ни претставува задоволство да Ве информираме за големата реконструкција на Пливачкиот базен која што се одвиваше во текот на празниците, а која се однесуваше на санирање на кровната конструкција со што ќе се придонесе на подобрување на квалитетот на внатрешниот простор, но и поголема безбедност на сите посетители и корисници на услугите на базенот.

Пред реконструкција:

По реконструкција:

Понатаму извршена е реконструкција на електро инсталацијата и подобрено е осветлувањето во просториите во базенот. Направени се сите потребни зафати за подобрување на работата во машинскиот дел од базенот кој што воедно е срцето на истиот и е неопходно беспрекорно да функционира.

Исто така како нова содржина во склоп на базенот ќе фунционира и нова сауна каде што корисниците ќе имаат можност да се релаксираат и да уживаат во еден од најпознатите природни начини за подобрување на човековото здравје. Сауната ќе биде достапна за сите посетители со достапни цени за користење.

Воедно Ве информираме дека поради сложеноста и обемноста на работите кои што се изведуваат Vip БАЗЕНОТ ќе започне со работа на 22.01.2018 година.

Ве очекуваме.

Ваш,

СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ