Which facility do you like

Developed in conjunction with Ext-Joom.comlogoscbt

Спортски Центар Борис Трајковски
8 години успех во развојот на македонската култура и спорт
Клик за e-book
U-Recken
11.02.2017 - Почеток: 23:00ч.
Металург-Горење
21.02.2017 - Почеток:17:45
КК Соколи - Тиват Теодо
22.02.2017 - Почеток:19:00
Paco Osuna
25.02.2017 - Почеток: 22:30
Oliver & Gibonni
4 Март
Цеца
25.03.2017 - Почеток: 21:00
Hockey school

Hockey school

Language courses for children and adults

Language courses for children and adults

Tennis school

Tennis school

Swimming school

Swimming school

Rhythmic gymnastics school

Rhythmic gymnastics school

Box and kickboxing school

Box and kickboxing school

Figure skating school

Figure skating school